Stadiumi i Kukësit pa hapësirë të dedikuar për biletarinë

“Besoj se ky stadium është trofeu më i madh në Kukës. Falë meritës që ka pasur Kukësi është edhe ky stadium. Ka sjellë trofeun më të rëndësishëm, titullin kampion në Kukës, që ishte utopi...

Gjashtë llojet e gjuhëve të huaja që flasin shqiptarët

Gjuha e huaj kurdoherë është pasuri dhe shqiptarët si një popull i varfër dhe nëpërkëmbur ekonomikisht e dinë shumë mirë këtë gjë. Pozicionimi mes Lindjes dhe Perëndimit, një faktor gjeopolitik, që ka ndikuar ndjeshëm...

Kam marrë 7 në provim të Gjeografisë

-Çfarë ke që je i mërzitur? -Kam marrë 7 në provim të Gjeografisë. I kam krejt 9 dhe 10. -Mos u mërzit se nuk është nota gjithçka. Ma thuj mu emrin e mesuesit dhe do shkoj...

Letër për ty, Z. Kryetar

Z. Kryetar makina ime është një Benz Mercedez i 98'-ës me 700 mijë kilometra të kaluara, të cilën e mbaj prej katër vitesh. Unë që po ju shkruaj nuk kam një makinë të tipit...

YZZH NEWS – Hyni serbi n’Prizëren po i thot Kolesjanit lirom ven…sa për një hidrocentral qatëj

YZZH NEWS janë pjesë e zhanerit të gazetarisë argëtuese, ku qytetari përveçse informohet mbi aktualitetin dhe ngjarjet e përditshme, ai edhe zbavitet njëkohësisht. Gazetaria përbëhet nga një shumësi realitetesh e një ndër të përkëdhelurit...

YZZH NEWS – Inagurohet kopshti i ri zoologjik. Mbetin jashtë rrethimit Edi Rama dhe Erion Veliaj

YZZH NEWS janë pjesë e zhanerit të gazetarisë argëtuese, ku qytetari përveçse informohet mbi aktualitetin dhe ngjarjet e përditshme, ai edhe zbavitet njëkohësisht. Gazetaria përbëhet nga një shumësi realitetesh e një ndër të përkëdhelurit...

YZZH NEWS – Ngrihet nga karroca pas 15 vitesh për të fikur nga televizioni këngën e Ronela Hajatit

YZZH NEWS janë pjesë e zhanerit të gazetarisë argëtuese, ku qytetari përveçse informohet mbi aktualitetin dhe ngjarjet e përditshme, ai edhe zbavitet njëkohësisht. Gazetaria përbëhet nga një shumësi realitetesh e një ndër të përkëdhelurit...

Religjioni vs Bestytnitë

Në përgjithësi dhe në kuptimin e parë të fjalëve religjion dhe bestytni ne si shoqëri i ndajmë si me thikë nga njëra tjetra, edhe pse të dy këto koncepte i përkasin iracionalitetit. Të dyja...