zani.al

143 POSTS

-

0 KOMENTE

Letër për ty, Z. Kryetar

Z. Kryetar makina ime është një Benz Mercedez i 98'-ës me 700 mijë kilometra të kaluara, të cilën e mbaj prej katër vitesh. Unë që po ju shkruaj nuk kam një makinë të tipit...

YZZH NEWS – Hyni serbi n’Prizëren po i thot Kolesjanit lirom ven…sa për një hidrocentral qatëj

YZZH NEWS janë pjesë e zhanerit të gazetarisë argëtuese, ku qytetari përveçse informohet mbi aktualitetin dhe ngjarjet e përditshme, ai edhe zbavitet njëkohësisht. Gazetaria përbëhet nga një shumësi realitetesh e një ndër të përkëdhelurit...

YZZH NEWS – Inagurohet kopshti i ri zoologjik. Mbetin jashtë rrethimit Edi Rama dhe Erion Veliaj

YZZH NEWS janë pjesë e zhanerit të gazetarisë argëtuese, ku qytetari përveçse informohet mbi aktualitetin dhe ngjarjet e përditshme, ai edhe zbavitet njëkohësisht. Gazetaria përbëhet nga një shumësi realitetesh e një ndër të përkëdhelurit...

YZZH NEWS – Ngrihet nga karroca pas 15 vitesh për të fikur nga televizioni këngën e Ronela Hajatit

YZZH NEWS janë pjesë e zhanerit të gazetarisë argëtuese, ku qytetari përveçse informohet mbi aktualitetin dhe ngjarjet e përditshme, ai edhe zbavitet njëkohësisht. Gazetaria përbëhet nga një shumësi realitetesh e një ndër të përkëdhelurit...

Religjioni vs Bestytnitë

Në përgjithësi dhe në kuptimin e parë të fjalëve religjion dhe bestytni ne si shoqëri i ndajmë si me thikë nga njëra tjetra, edhe pse të dy këto koncepte i përkasin iracionalitetit. Të dyja...

Optika e Qosheve – Atmosfera e Vitit të Ri

Optika e Qosheve do të jetë një seri emisionesh që do të trajtojë tema të ndryshme sociale, nga dy moderues që e kanë shumë për merak humorin, ironinë dhe filozofinë. Janë tre elemente kimik...

YZZH NEWS – Ik lopa me gjith’ viç për Angli

YZZH NEWS janë pjesë e zhanerit të gazetarisë argëtuese, ku qytetari përveçse informohet mbi aktualitetin dhe ngjarjet e përditshme, ai edhe zbavitet njëkohësisht. Gazetaria përbëhet nga një shumësi realitetesh e një ndër të përkëdhelurit...

Optika e Qosheve – Pet Peeves

Optika e Qosheve do të jetë një seri emisionesh që do të trajtojë tema të ndryshme sociale, nga dy moderues që e kanë shumë për merak humorin, ironinë dhe filozofinë. Janë tre elemente kimik...

Recent posts

Google search engine

Popular categories