Arben Vata

Arben Vata është gazetar në qytetin e Kukësit. Ai mbulon çështje me rëndësi sociale dhe kulturore për komunitetin. Ai është edhe lëvrues i gazetarisë argëtuese.
11 POSTS

-

0 KOMENTE

Gjashtë llojet e gjuhëve të huaja që flasin shqiptarët

Gjuha e huaj kurdoherë është pasuri dhe shqiptarët si një popull i varfër dhe nëpërkëmbur ekonomikisht e dinë shumë mirë këtë gjë. Pozicionimi mes Lindjes dhe Perëndimit, një faktor gjeopolitik, që ka ndikuar ndjeshëm...

Kam marrë 7 në provim të Gjeografisë

-Çfarë ke që je i mërzitur? -Kam marrë 7 në provim të Gjeografisë. I kam krejt 9 dhe 10. -Mos u mërzit se nuk është nota gjithçka. Ma thuj mu emrin e mesuesit dhe do shkoj...

Nermin Spahiu – Kemi bërë regres në përdorimin e gjuhës shqipe

-Kam nxituar që të vij në orar për të bërë këtë intervistë. Po sikur të më kishte mbetur buka n’fyt? Çfarë do të bëje ti në këtë rast? Një lajm e sigurt që po. -Haha...

Optika e Qosheve – Tregu i rrobave të përdorura në Kukës

Optika e Qosheve do të jetë një seri emisionesh që do të trajtojë tema të ndryshme sociale, nga dy moderues që e kanë shumë për merak humorin, ironinë dhe filozofinë. Janë tre elemente kimik...

Anita Cahani – Portretin e nis gjithmonë nga sytë

-Me biçikletë dhe ti? -Po. E përdor çdo ditë. -Nuk duhej të kishe ardhur me vonesë si rregull. -Dola më vonë nga puna sot prandaj. -Le ta nisim me një pyetje të rëndë: A mendon që ke jetuar...

6 llojet e beterrave social që frenojnë zhvillimin kulturor të Kukësit

Politikat për zhvillimin ekonomik të qytetit nuk janë drejtpërdrejtë në duart e qytetarëve por qytetarët nga ana tjetër kanë në dorë pushtetin për të zhvilluar kulturalisht qytetin dhe për të luftuar disa modele jo...

Ermal Onuzi – Diçiturat në fotografitë e mia i unë i vendos në dialektin lumjan

-Ora 19.10 apo… -E çuditshme dhe nuk e kemi menduar përpara Ben por është bërë edhe në Kukës problem me parkimin. Është shtuar numri i makinave shumë. Tani është dhe ora që dalin njerëzit për...

Florin Zyberaj – Do doja të kisha një bisedë private me Ahmet Zogun

-Florin, faleminderit që pranove ftesën dhe erdhe…në fakt nuk erdhe në kohë. Je me vonesë. -Faleminderit ty. Në fakt unë vij gjithnjë përpara në takime, por sot nuk e di si më iku. Shqiptarit pastaj...

Recent posts

Google search engine

Popular categories