Gezim Hilaj

Gëzim Hilaj ka mbaruar studimet për Gazetari në Universitetin e Tiranës. Ai mbulon çështje me fokus tematikat sociale dhe është lëvrues i gazetarisë investigative, për të cilën është vlerësuar me çmim ndërkombëtar. Ai është aktivist i njohur i shoqërisë civile.
1 POSTS

-

0 KOMENTE

Stadiumi i Kukësit pa hapësirë të dedikuar për biletarinë

“Besoj se ky stadium është trofeu më i madh në Kukës. Falë meritës që ka pasur Kukësi është edhe ky stadium. Ka sjellë trofeun më të rëndësishëm, titullin kampion në Kukës, që ishte utopi...

Recent posts

Google search engine

Popular categories