Jurgen Çika, sportisti kuksian i pari në Europë. Synoj UFC-në.

Talenti kuksian Jurgen Çika del i pari në kampionatin evropian të MMA mes 40 shteteve pjesëmarrëse. Ai shprehet i bindur që në të ardhmen do të garojë në UFC dhe një ditë të mund...

Emërtimi tendencioz i Kosovës në tabelat e qarkullimit rrugor shqiptar

Rruga e ashtëquajtur e Kombit, autostrada Durrës-Morinë, si të gjithë rrugët e tjera në Shqipëri ka problematikat e saj infrastrukturore kronike. Përgjegjës për kontrollin dhe mirëmbajtjen e kësaj rrugë është Autoriteti Rrugor Shqiptar në...

Emri i Kosovës në tabelat e qarkullimit rrugor shqiptar

A duhet dhe a mund të vendoset emri i një shteti në një tabelë të qarkullimit rrugor? Sa estetike është kjo? Sa etike? Sa morale? Sa ligjore? Dyshojmë që asnjëra prej tyre. Por kjo...

Kukës – Dëmtohen pemët e Blirit

Marrëdhëniet e njeriut me natyrën dhe e anasjellta shpeshherë janë të ndërlikuara dhe shoqërohen me pasoja reciproke. Qytetarë të Kukësit këto kohë po dëmtojnë pemën e Blirit duke thyer degët e saj, në mënyrë...

Kantier ndërtimi me informacion të pjessshëm në tabelat informuese në Kukës

Të shumtë janë qytetarët të cilët kthejnë kokën dhe ndalojnë për të shikuar se çfarë po bëhet në atë zonë, që dikur ishte Policia Ushtarake por ajo çfarë shohin është një tabelë e stërmadhe...

Protestojnë banorët e Lagjes së Re në Kukës për gjendjen skandaloze të rrugës së harruar

Edhe pse një lagje e quajtur Lagjja e Re në Kukës duket që për banorët nuk gëzon e meriton një status të tillë. Ironikisht Lagjja e Re në Kukës prej vitesh identifikohet me rrugën...

Fierza na ndëshkoi

Liqeni i Fierzës, i cili është një burim i rëndësishëm për energjinë elektrike të vendit tonë ishte tharë pak muaj më parë. Ai ai nuk ishte as liqen, as lumë, as përrua, por u...

Peshkatarët në Kukës nuk i binden moratoriumit

Muajit Maj dhe Prill janë të njohur dhe tingëllojnë gati monotone për banorët e qyteteve liqenore pikërisht për ndalimin e peshkimit në këtë periudhë kritike për jetëgjatësinë e peshkut. Është koha kur peshku ka...

Të Fundit

Kategoritë