Optika e Qosheve – Atmosfera e Vitit të Ri

Optika e Qosheve do të jetë një seri emisionesh që do të trajtojë tema të ndryshme sociale, nga dy moderues që e kanë shumë për merak humorin, ironinë dhe filozofinë. Janë tre elemente kimik...

Nermin Spahiu – Kemi bërë regres në përdorimin e gjuhës shqipe

-Kam nxituar që të vij në orar për të bërë këtë intervistë. Po sikur të më kishte mbetur buka n’fyt? Çfarë do të bëje ti në këtë rast? Një lajm e sigurt që po. -Haha...

YZZH NEWS – Ik lopa me gjith’ viç për Angli

YZZH NEWS janë pjesë e zhanerit të gazetarisë argëtuese, ku qytetari përveçse informohet mbi aktualitetin dhe ngjarjet e përditshme, ai edhe zbavitet njëkohësisht. Gazetaria përbëhet nga një shumësi realitetesh e një ndër të përkëdhelurit...

Optika e Qosheve – Pet Peeves

Optika e Qosheve do të jetë një seri emisionesh që do të trajtojë tema të ndryshme sociale, nga dy moderues që e kanë shumë për merak humorin, ironinë dhe filozofinë. Janë tre elemente kimik...

Optika e Qosheve – Etika në ashensor

Optika e Qosheve do të jetë një seri emisionesh që do të trajtojë tema të ndryshme sociale, nga dy moderues që e kanë shumë për merak humorin, ironinë dhe filozofinë. Janë tre elemente kimik...

Jurgen Çika, sportisti kuksian i pari në Europë. Synoj UFC-në.

Talenti kuksian Jurgen Çika del i pari në kampionatin evropian të MMA mes 40 shteteve pjesëmarrëse. Ai shprehet i bindur që në të ardhmen do të garojë në UFC dhe një ditë të mund...

Gëzuar Festat e Nëntorit Kukës

Nëntori i festave si një refren mbarëkombëtar, administrativ, por edhe i fjalorit masiv lidhet sigurisht me festat kombëtare të vendit tonë, me atë të pavarësisë dhe çlirimit të vendit. Pavarësisht se prej më shumë...

Lirikë Kuksiane 7 – Livadhet e tona të mushme me bar

Është krejt e njohur dhe e dijshme pjesa e fshehur e komunikimit mes dy familjave të çiftit përpara martesës për kërkimin e tyre se çfarë pasurie fsheh dhe posedon secila palë. Martesat, sidoqoftë lloji...