Nermin Spahiu – Kemi bërë regres në përdorimin e gjuhës shqipe

-Kam nxituar që të vij në orar për të bërë këtë intervistë. Po sikur...

Anita Cahani – Portretin e nis gjithmonë nga sytë

-Me biçikletë dhe ti? -Po. E përdor çdo ditë. -Nuk duhej të kishe ardhur me vonesë...

Ermal Onuzi – Diçiturat në fotografitë e mia i unë i vendos në dialektin lumjan

-Ora 19.10 apo… -E çuditshme dhe nuk e kemi menduar përpara Ben por është bërë...

Florin Zyberaj – Do doja të kisha një bisedë private me Ahmet Zogun

-Florin, faleminderit që pranove ftesën dhe erdhe…në fakt nuk erdhe në kohë. Je me...

Gëzim Hilaj – Kam frikë të lexoj Marksin pa i mbushur 30 vjeç

-Si ndihesh tani? -Shumë mirë vetëm se ka pak zhurmë këtu. -E ke vënë re që...

Eksluzive: Rrëfen autori i një ndër fotove më të famshme të Luftës së Kosovës në rrjetet sociale

Vetëm në luftë nuk ndodh që fotografët dhe gazetarët të fshijnë një foto sepse...

Nori. Thjesht Nori.

Talenti, aftësia, përkushtimi, faktori gjenetik, vendosmëria, përkushtimi apo spontaniteti. Akoma nuk dihen shkaqet pse...

Agim Braha, profesori me energjinë e jashtëzakonshme

Reportazh për profesorin Agim Braha, njeriu me energjinë e jashtëzakonshme që duhet të na...