Zani.al fton të gjithë të apasionuarit pas shkrimeve mediatike, veçanërisht gazetarët e rinj, për të dërguar produktet e tyre në redaksinë tonë. Po ashtu ju mund të bëni edhe denoncime publike në një nga format e kontaktit: e-mail, numër telefoni apo rrjetet tona sociale.

Bëjeni zërin tuaj pjesë të zanit tonë.

Info

Nr. tel: 069 58 27 647
Email: info@zani.al

LIdhu me Rrjetet Sociale

Artikujt e fundit nga Zani.al

Stadiumi i Kukësit pa hapësirë të dedikuar për biletarinë

“Besoj se ky stadium është trofeu më i madh...

Gjashtë llojet e gjuhëve të huaja që flasin shqiptarët

Gjuha e huaj kurdoherë është pasuri dhe shqiptarët si...

Kam marrë 7 në provim të Gjeografisë

-Çfarë ke që je i mërzitur? -Kam marrë 7 në...

Letër për ty, Z. Kryetar

Z. Kryetar makina ime është një Benz Mercedez i...

YZZH NEWS – Inagurohet kopshti i ri zoologjik. Mbetin jashtë rrethimit Edi Rama dhe Erion Veliaj

YZZH NEWS janë pjesë e zhanerit të gazetarisë argëtuese,...

Religjioni vs Bestytnitë

Në përgjithësi dhe në kuptimin e parë të fjalëve...