YZZH NEWS – Hyni serbi n’Prizëren po i thot Kolesjanit lirom ven…sa për një hidrocentral qatëj

0
727

YZZH NEWS janë pjesë e zhanerit të gazetarisë argëtuese, ku qytetari përveçse informohet mbi aktualitetin dhe ngjarjet e përditshme, ai edhe zbavitet njëkohësisht. Gazetaria përbëhet nga një shumësi realitetesh e një ndër të përkëdhelurit tanë është realiteti argëtues, ai i cili nuk është larg realitetit objektiv.

LËR NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here