YZZH NEWS – Ngrihet nga karroca pas 15 vitesh për të fikur nga televizioni këngën e Ronela Hajatit

0
748

YZZH NEWS janë pjesë e zhanerit të gazetarisë argëtuese, ku qytetari përveçse informohet mbi aktualitetin dhe ngjarjet e përditshme, ai edhe zbavitet njëkohësisht. Gazetaria përbëhet nga një shumësi realitetesh e një ndër të përkëdhelurit tanë është realiteti argëtues, ai i cili nuk është larg realitetit objektiv.

LËR NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here